Forum D&D

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-05-17 21:10:27

WKT
Karczmarz
Liczba postów: 162
Gadu Gadu: 6209585
Windows 7Opera 29.0.1795.47

What now?

Ciemin:
Bracia i siostry, buły i pleby... ekhem... trzeba powołać nowego MG, ktoś się zgłasza? Czy glosowanie?

Rudy:
A tak troszkę nie na temat - problem stężenia pośmiertnego u nieumarłych. Ostatnio Kulas, który odgrywał nieumarłego, twierdził że stoi mu członek z racji efektu rigor mortis - stężenia pośmiertnego. Wtedy nie odpowiedziałem w pełni na to pytanie - po pierwsze gdybyśmy brali pod uwagę stężenie pośmiertne - wszyscy nieumarli byliby sparaliżowani. Po drugie - panowie penis nie jest mięśniem ! ! ! ! ! ! ! ! Zatem zablokowanie uwalniania wapnia ( do czego potrzebne jest ATP ) ( uwolnienie wapnia umożliwia rozkurcz włókien mięśniowych) w ogóle nie wpływa na penisa. Jeżeli ktoś by się uparł można znaleźć tam musculus cremaster - mięsień dźwigacz jądra, ale uwierzcie mi że nie podniesie on członka - jest malutki i służy do czego innego. Po trzecie aby członek stanął potrzebna jest krew. W zwłokach, zgodnie z prawem grawitacji krew zalega w najniżej położonych częściach ciała tworząc plamy opadowe.  i tyle off topu.

Ciemin:
Prosze mi tu nie pisać o penisach, to powazny wątek!

Rudy:
Tak ale w obliczu argumentów, które podałem - Wykręt zostaje nowym MG.

Ciemin:
Coś w tym jest, ale udaje że nie czyta co piszemy bo coś sie nie odzywa ostatnio.

Kulas:
mhm

PS A tak w ogóle by pasowało do tematu rozpoczętego przez Rudego http://www.youtube.com/watch?v=A4aMZoYLpAg

Wykręt:
Kulas miał prowadzić, z tego co wiem. Ja, niestety, nie mam czasu. Chciałbym grać/prowadzić, lecz niestety...

Ciemin:
no dobra to Kulas next MG

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka